Cene selidbi

Cene selidbi u Beogradu i okolini

Cene selidbi u Beogradu i okolini poprilično se razlikuju u odnosu na lokaciju i način selidbe. Za tačan iznos cene selidbe, najbolje je da nas kontaktirate, a mi ćemo vam nakon saopštenih detaljnijih parametara, reći tačan iznos. Za najbolje cene selidbe pozovite nas ili kontaktirajte pomoću podataka na staranici Kontakt za selidbe. Naš tim za procene selidbi je uvek dostupan i stiže do vas u veoma kratkom roku nakon poziva.

Cena angažovanja agencije POVOLJNE SELIDBE zavisi od niza drugih faktora. Na primer, da li se usluga selidbe radi iznajmljivanjem kombija za selidbe s vašim ili našim utovarom i istovarom i da li je u pitanju isti grad za obe lokacije.

Ako se selidba vrši u drugi grad onda se kao deo cene usluge selidbe dodaje i broj pređenih kilometara, mada se sve ove informacije mogu dobiti jednim pozivom agenciji POVOLJNE SELIDBE.

ISKORISTITE POPUST!!!

CENA USLUGE SELIDBE STAMBENOG ILI POSLOVNOG PROSTORA ZAVISI I OD:

  • Količine stvari (nameštaj, kutije, džakovi i sl.)
  • Spratnosti pri utovaru i istovaru
  • Da li postoji i koliki je lift (šta od stvari staje, a šta ne staje u lift)
  • Udaljenosti lokacija preseljenja
  • Da li sami pakujete stvari ili želite da mi to uradimo za Vas
  • Da li želite da se određeni komadi nameštaja ili kompletan nameštaj specifično zaštiti

SLOŽIĆETE SE DA CENA SELIDBE ZAVISI OD MNOGIH FAKTORA, PA BI NAJBOLJE BILO DA NAS KONTAKTIRATE, A MI ĆEMO DOĆI I POTPUNO BESPLATNO PROCENITI KOLIKO BI KOŠTALA SELIDBA.

Zatražite ponudu

14 + 11 =