Pakovanje i zaštita stvari za selidbe

PRIPREMA ZA SELIDBU

PAKOVANJE stvari za selidbu, najčešće je naporan posao, koji samo na prvi pogled deluje lak. Od tima agenciej POVOLJNE SELIDBE uvek možete dobiti KORISNE SAVETE koji Vam mogu dosta pomoći u vezi pakovanja i pripreme za selidbu.

MI PAKUJEMO STVARI ZA SELIDBU UMESTO VAS

Uslugu pakovanja stvari za selidbu klijenti često traže. Mi možemo da vam obezbedimo kutije, džakove, sammolepljivu traku i ostale materijale koji su neophodni kako bi selidba bila što efikasnija i bezbednija. Za svaki komad nameštaja postoji određeni metod pakovanja – kombinuju se lake i teške stvari, vredno i lomljivo posebno itd.

PAKUJETE STVARI ZA SELIDBU U SOPSTVENOJ REŽIJI

Kada su u pitanju selidbe u Beogradu, onda je samostalno pakovanje najčešći slučaj. Iskoristite KORISNE SAVETE koje možete dobiti ako nas angažujete za selidbu i olakšajte sebi posao. Kada se pakovanje stvari uradi adekvatno, tada i sama selidba teče neuporedivo lakše i efikasnije.

ZAŠTITA STVARI ZA SELIDBU

Zaštita stvari koje su predmet selidbe je veoma odgovoran i zahtevan posao. Za profesionalni tim radnika agencije POVOLJNE SELIDBE taj deo posla predstavlja pravo zadovoljstvo. Jednostavno imate osećaj kao da ste dobili dosta poklona za useljenje. Od materijala za pakovanje, koriste se: streč folije, puc-puc folije (sa vazdušnim jastučićima), razni kartoni, ćebad, papir, razne vrste platna, samolepljiva traka…

TEHNIKA NOŠENJA NAMEŠTAJA PRI SELIDBI

Pri selidbi je nošenje nameštaja deo na koji obraćamo dosta pažnje u našem timu iskusnih radnika. Kad god situacija dozvoljava, koriste se gurtne, kolica i druga sredstva koja selidbu čine jednostavnijom, bržom i bezbednijom.

Zatražite ponudu

1 + 9 =