Kombi prevoz stvari za selidbe

Kombi prevoz je brz i efikasan način za prevoz stvari, posebno u okviru procesa selidbi. U sredinama sa većim brojem stanovnika ulice mogu biti uske i zakrčene parkiranim automobilima koji onemogućavaju prilaz velikim vozilima poput kamiona.

Selidbe mogu biti veoma jednostavne kada su ulice i prilazi široki i veliki, ali često u gradovima postoje ulice koje su uske, teren je na nekim mestima nepristupačan a često je i samo utovarno odnosno istovarno mesto problematično.

Za selidbe na područja gde su prilazi loše pozicionirani ili udljeni od ulica kombi prevoz je pravo i ponekad jedino rešenje. Kombi prevoz za selidbe omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora ne umanjujući bezbednost vaših stvari, a pri tome je bezbedan, kako za prevoz osetljive opreme kao sto su kompjuteri, frižideri i druga tehnička roba, tako i za lomljive stvari i druge osetljive predmete.

kombi prevozu za selidbe stvari tretiramo s posebnom pažnjom, a posebnim načinom pakovanja i zaštite obezbeđujemo prevoz u tačno dogovorenom vremenu na željenu adresu.

Kombi vozila za selidbe i prevoz, koja koristimo za bilo koji vid usluge su bezbedna, pouzdana, sigurna i opremljena pratećom opremom koja je neophodna za što efikasniji prevoz stvari. Iznajmljivanje kombija za prevoz stvari za selidbe i prevoz robe radimo sa i bez usluge najam radnika.

KOMBI SELIDBE ILI KOMBI PREVOZ

Između kombi selidbe i kombi prevoza postoji razlika.

Kombi prevoz za selidbe podrazumeva da od agencije POVOLJNE SELIDBE iznajmljujete vozilo sa vozačem, a na vama je da brinete o pakovanju, zaštiti, istovaru i utovaru stvari. Agencija POVOLJNE SELIDBE ne šalje vozača da samo upravlja kombi vozilom za selidbe, već vozača koji ima iskustva u selidbama, pa vam može pomoći savetima o načinu i redosledu utovara i istovara stvari za selidbu.

Kombi selidbe, kao usluga, objedinjuju sve što spada pod kombi prevoz sa dodatnim brojem radnika koji su dovoljni i neophodni za uspešno izvršenje poslova selidbe. U slučaju da želite uslugu kombi selidbe vaše je samo da nas kontaktirate.

CENA KOMBI PREVOZA

Cena iznajmljivanja kombija se može podeliti u dve grupe: kombi prevoz u gradu i kombi prevoz van grada. U obe grupe cena kombi prevoza varira, pa se u gradu kreće izmedju 1500 i 2500 din, dok se van grada tarifira po pređenom putu i kreće se od 30 do 40 din po pređenom kilometru. Naravno, ove cene su okvirne i zato je najbolje da nas pozovete i za vas ćemo potpuno besplatno uraditi procenu, pa ćemo se dogovoriti i oko cene i oko toga da li vam je dovoljan naš kombi ili je bolje da iskoristite potpunu uslugu kombi selidbe.

Zatražite ponudu

6 + 5 =