Najam radnika

Ako imate vozilo za selidbu ili ste ga povoljno iznajmili, a potrebna vam je radna snaga za iznošenje, utovar, istovar i unošenje stvari za selidbu, agencija POVOLJNE SELIDBE može pomoći. Usluga najam radnika za selidbe je takođe u našoj ponudi. U zavisnosti od vaših potreba, kod nas možete pronaći i iznajmiti iskusnog radnika za selidbu, koji će sa lakoćom montirati ili demontirati nameštaj, biti pažljiv i brinuti o vašim stvarima ili veoma dobro zaštititi lomljive stvari.

Najam radnika za utovar i istovar stvari za selidbu može dodatno da vam olakša i ubrza proces selidbe.
Mnogo puta ljudi požele da promene raspored u svom stambenom ili poslovnom prostoru, ali im se posao čini preteškim. Najam radnika za selidbe može da pomogne ili u potpunosti olakša promenu rasporeda nameštaja. Vaše je samo da objasnite novi raspored i ubrzo ćete se osećati kao da ste u novom stanu ili kancelariji.
Uslugu najam radnika za selidbe možete koristiti i za bilo koji vid selidbe koja ne iziskuje vozilo, ali ako vam je potrebna kompletna selidba, usluzi najma radnika možemo dodati i vozilo sa vozačem za kombi selidbe.

Uslugu najam radnika najčešće pružamo za:

  • raspoređivanje nameštaja u stambenom ili poslovnom prostoru
  • za utovar i istovar u slučaju kada se ne koriste naša vozila
  • za selidbu za koju vozilo nije potrebno

CENA USLUGE NAJMA RADNIKA

Cena najma radnika za selidbe se ne može unapred odrediti i nema fiksni iznos. Cena najma radnika za selidbe zavisi od samog obima posla, a iznos po radniku se određuje na osnovu procene težine posla i vremenskog trajanja.

Ukoliko želite da proces selidbe bude završen u kratkom roku i bez problema, uigranost, brzina i efikasnost našeg tima svakako može u tome pomoći.

Za detaljne informacije o ceni usluge najma radnika za selidbe, kontaktirajte nas pomoću podataka na strani kontakt za kombi selidbe.

Zatražite ponudu

2 + 5 =