Demontaža i montaža nameštaja

DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA pri selidbi deo je posla koji radimo gotovo svakodnevno. Povoljna cena je odlična preporuka za naš tim. Ako se desi da je neki komad nameštaja već raskliman, nakon sklapanja mi ćemo ga dodatno učvrstiti, tako da će biti i stabilniji nego pre selidbe.

Često se desi da prilikom selidbe ormar, sto ili neki drugi deo inventara velikih gabarita ne može da prodje kroz vrata ili prozor i samim tim ga je nemoguće izneti iz stambenog ili poslovnog prostora. Neke druge stvari su pak isuviše teške da bi se nosile i bolje ih je rastaviti. Iz tih razloga, takve delove nameštaja je preporučljivo, a vrlo često i jedino moguće prvo demontirati pa ih preseliti u delovima. Kao takve će ih biti lakše uneti u novi stambeni ili poslovni prostor i tek onda ih treba montirati i vratiti u funkcionalan oblik.

Nema potrebe da brinete o tome kako se koji nameštaj demontira, da li imate potreban pribor za to, da li ćete na kraju uspeti opet da ga montirate, da li će pri tome ostati neki deo viška ili ćete neki deo izgubiti. Naša ekipa ima veoma stručne i iskusne članove za demontažu i montažu nameštaja, sa neophodnim priborom koji vam garantuju da će sve vratiti u stanje u kom je nameštaj zatečen, a možda i u bolje od toga.

U okviru usluge demontaže i montaže nameštaja pri selidbi možemo izdvojiti:

Demontaža i montaža ormara – jednokrilni, dvokrilni, trokrilni…

Demontaža i montaža plakara – višedelni, ugradni…

Demontaža i montaža kreveta – dečiji, bračni, singl, trosedi, klik-klak…

Demontaža i montaža stolova – radni, trpezarijski…

Demontaža i montaža kuhinjskih elemenata…

O bilo kom delu nameštaja da se radi, agencija POVOLJNE SELIDBE će se pobrinuti da u predviđenom vremenu i besprekorno očuvanom stanju vaš nameštaj stigne do predviđene destinacije.

Zatražite ponudu

10 + 6 =