Selidbe klavira i specifičnog tereta

Selidbe teškog tereta – klavira, kasa, mašina, umetničkih dela

Selidba specifičnih tereta podrazumeva selidbu pojedinačnog  tereta čija težina prelazi 120kg, kao i onih čije dimanzije odudaraju od uobičajenih, a koje je neophodno premestiti unutar objekta ili preseliti na drugu adresu.

Selidba klavira, metalnih kasa, velikih sefova i pianina predstavlja veoma ozbiljan, zahtevan posao za koji je potrebna posebna pažnja i iskustvo. Preporučujemo da selidbe klavira i skupocenih antikviteta ne radite sami, već da taj posao prepustite stručnom i uigranom timu agencije POVOLJNE SELIDBE, jer neiskusno rukovanje ovakvim teretom prilikom selidbe može biti opasno, kako za same predmete, tako i za vas.

Selidbe specifičnog tereta, tj. teških stvari veoma pažljivo obavljaju naši radnici sa dugogodišnjim iskustvom, koristeći adekvatne tehnike nošenja (gurtne, poluge, dizalice…) i uspevaju u 100% slučajeva da odgovore izazovu selidbi teških stvari.

U selidbe specifičnih tereta spadaju:

  • Selidbe klavira
  • Selidbe sefova
  • Selidbe protivpožarne opreme
  • Selidbe metalnih kasa
  • Selidbe skupocenih antikviteta
  • Selidbe nekomercijalnih frižidera i sl.

Selidbe klavira i pijanina

SELIDBE KLAVIRA I PIJANINA u Beogradu za naš iskusan tim radnika predstavlja rutinu i zadovoljstvo. S obzirom da postoje razne dimenzije i težine klavira (pianino, polukoncertni klaviri i sl.), a takođe dosta varira i spratnost na kome se nalaze, molimo vas da nas kontaktirate kako biste se informisali o ceni selidbe klavira, koja je svakako najpovoljnija u Beogradu.

Posebno smo ponosni na profesionalnost i efikasnost našeg tima za prenos klavira. Razumemo da su klaviri delikatni instrumenti i da svaka greška može biti skupa. Zato pristupamo svakoj selidbi klavira sa najvećom pažnjom i koristimo specijalizovane tehnike zaštite.

Kontaktirajte nas danas za besplatnu procenu i ponudu za selidbu vašeg klavira, sefa ili drugog specifičnog tereta!

Zatražite ponudu

5 + 15 =

×