Selidbe klavira i specifičnog tereta

SELIDBE TEŠKOG TERETA – KLAVIRA, KASA, MAŠINA, UMETNIČKIH DELA

Selidba specifičnih tereta podrazumeva selidbu pojedinačnog  tereta čija težina prelazi 120kg, kao i onih čije dimanzije odudaraju od uobičajenih, a koje je neophodno premestiti unutar objekta ili preseliti na drugu adresu.

Selidba klavira, metalnih kasa, velikih sefova i pianina predstavlja veoma ozbiljan, zahtevan posao za koji je potrebna posebna pažnja i iskustvo. Preporučujemo da selidbe klavira i skupocenih antikviteta ne radite sami, već da taj posao prepustite stručnom i uigranom timu agencije POVOLJNE SELIDBE, jer neiskusno rukovanje ovakvim teretom prilikom selidbe može biti opasno, kako za same predmete, tako i za vas.

Selidbe specifičnog tereta, tj. teških stvari veoma pažljivo obavljaju naši radnici sa dugogodišnjim iskustvom, koristeći adekvatne tehnike nošenja (gurtne, poluge, dizalice…) i uspevaju u 100% slučajeva da odgovore izazovu selidbi teških stvari.

U selidbe specifičnih tereta spadaju:

  • Selidbe klavira
  • Selidbe sefova
  • Selidbe protivpožarne opreme
  • Selidbe metalnih kasa
  • Selidbe skupocenih antikviteta
  • Selidbe nekomercijalnih frižidera i sl.

SELIDBE KLAVIRA I PIJANINA

SELIDBE KLAVIRA I PIJANINA u Beogradu za naš iskusan tim radnika predstavlja rutinu i zadovoljstvo. S obzirom da postoje razne dimenzije i težine klavira (pianino, polukoncertni klaviri i sl.), a takođe dosta varira i spratnost na kome se nalaze, molimo vas da nas kontaktirate kako biste se informisali o ceni selidbe klavira, koja je svakako najpovoljnija u Beogradu.

Profesionalnost i efikasnost našeg tima za prenos i prevoz klavira u okviru selidbe je nešto na šta smo posebno ponosni.

SELIDBE TEŠKIH SEFOVA I KASA

SELIDBE SEFOVA I KASA za firme i fizička lica u okviru selidbe, zahtevaju profesionalnost i veliku odgovornost. Postoje razne veličine i težine sefova, a samim tim i razne tehnike nošenja.

Kako biste saznali tačnu cenu selidbe sefova i kasa, molimo vas da nas pozovete i dobijete konkretnu cenu nakon njihovog detaljnijeg opisa, kao i spratnosti i lokacije za preseljenje.

Zatražite ponudu

9 + 3 =