Kombi prevoz robe

Za većinu robe, kada su u pitanju male količine, koristi se kombi prevoz. Agencija POVOLJNE SELIDBE sarađuje sa velikim brojem manjih i većih preduzeća, pružajući uslugu kombi prevoza robe na dnevnom nivou.

Ako tražite kombi prevoz robe sa iskustvom, došli ste na pravo mesto. U proteklih deset godina izvršili smo kombi prevoz robe za više od 200 klijenata i prevezli tone i tone raznovrsne robe. Imamo stalnu saradnju savelikim brojem zadovoljnih klijenata, koji naše usluge kombi prevoza robe i dalje koriste kao nezamenljive.

Bez obzira da li treba prevesti veću ili manju količinu robe, poslati robu u drugi objekat ili isporučiti nekoliko kutija proizvoda važnom klijentu, mi smo tu za Vas. Možete verovati da ćemo pružiti uslugu kombi prevoza robe koja zadovoljava sve Vaše posebne potrebe.

Da li je kombi prevoz robe odgovarajući za svakoga?

Agencija POVOLJNE SELIDBE raspoređuje kombije kako bi isporučili sve, od male pošiljke (nekoliko kutija robe), do čitavog kapaciteta kombija, u Beogradu i celoj Srbiji. Prevoz robe kombijem je idealan za male pošiljke koje su manje od kapaciteta kamiona ili je utovar i istovar robe za kamion nemoguć.

Kombi prevoz robe je posebno pogodan kada:

  • Vam je potrebna isporuka male količine. Vozači kombija za prevoz robe odlično se snalaze na svim raspoloživim mestima, kako bi bezbedno prevezli pošiljku do odredišta u odgovarajućem vremenskom roku.
  • Imate različita mesta isporuke. Budući da kombi za prevoz robe preuzima manji teret, vozaču je lakše da posveti pažnju svakom paketu, osiguravajući da vaša roba ostane sigurna i stabilna dok je u prevozu.
  • Vam je potreban super siguran prevoz. Kada šaljete robu kombijem, možete biti sigurni da će vaša roba sigurno ostati u istom kombiju sve dok ne stigne na odredište.
  • Očekujete ekstra brzu dostavu. Zbog činjenice da su kombi vozila laka dostavna vozila za koja je potrebno manje licenci i dozvola, mogu se brže kretati od mesta polaska do odredišta. To znači da će vaša pošiljka stići brže.
  • Želite da pošaljete male ili lomljive predmete. Vodićemo računa o bezbednosti robe od početka do kraja, osiguravajući da vaši predmeti budu sigurno spakovani i prevezeni.

Agencija POVOLJNE SELIDBE kombi prevoz robe radi širom zemlje i možemo da primimo različite veličine tereta prema vašim potrebama.

Zatražite ponudu

8 + 3 =