Odnošenje starog nameštaja

Pored redovnih usluga selidbe i prevoza robe u Srbiji i inostranstvu, radnici agencije POVOLJNE SELIDBE mogu, na vaš zahtev i po dogovoru, izvršiti i uslugu čišćenja, prikupljanja i odnošenja starog nameštaja, otpada i ostalih starih stvari nakon selidbe.

Odnošenje nameštaja

U procesu skoro svake selidbe pojavi se nameštaj koji se želi promeniti ili ne odgovara stanu ili lokalu u koji se preseljavate. Ako odlučite da se otarasite tog viška nameštaja, agencija POVOLJNE SELIDBE može taj deo posla preuzeti na sebe. Uslugu odnošenja starog nameštaja u procesu ili nakon selidbe nudimo potpuno besplatno. Naravno, ova usluga je besplatna samo ukoliko nas angažujete za bilo kakav vid selidbe, jer je to gratis deo našeg paketa usluga.

Ideja besplatnog odnošenja starog nameštaja nije samo u tome da odvezemo stare i nepotrebne stvari na deponiju ili slično mesto. Naša ideja je da pronađemo nekoga kome će vaše nepotrebne stvari biti od koristi i zato prolazimo kroz sledeće korake:

  • Prvo pokušavamo da pronadjemo nekoga kome bi polovan nameštaj odgovarao (vaši ili naši prijatelji, poznanici i sl.)
  • Kontaktiramo razne organizacije koje bi mogle znati nekoga kome stari nameštaj treba (crveni krst, imigracione organizacije i sl.)
  • Odnošenje starog nameštaja na deponiju – korak kojem nerado pristupamo, ali smo tada bar sigurni da nikome nije potreban.

Iza ove ideje stoji i druga korisna stvar, a to je da se trudimo da što manje zagađujemo okolinu, a to ćemo svakako uspeti ukoliko pronađemo novog vlasnika.

Zato, budite humani i možda nekoga učinite srećnim a pri tome se oslobodite viška stvari. Tako će bar nekome „da se nađe“, a vaš dugogodišnji trud oko čuvanja nameštaja neće biti uzaludan.

Odvoženje otpada

Odvoženje otpada se kao usluga može ugovoriti pri ugovaranju usluga selidbe, a može se pokazati potrebnim i nakon toga, kada se može i napraviti dogovor o kombi prevozu otpada i šuta, kao i ostalog otpada.

Od otpada koji možemo za vas očistiti i odvesti razlikujemo:

  • Stare električne aparate
  • Otpad nakon renovacija i rušenja
  • Otpad nakon pražnjenja magacina i stovarišta
  • Stare nepotrebne stvari nakon selidbe (tepisi, itisoni, parket, laminat i sl.)

Za sva dodatna pitanja u vezi selibe i kombi prevoza, molimo pozovite nas ili kontaktirajete mailom, koristeći podatke dostupne na stranici kontakt za selidbe i prevoz.

 

Zatražite ponudu

13 + 10 =