Odnošenje starog nameštaja

Oslobodite se starog namešta i olakšajte selidbu!

POVOLJNE SELIDBE nudi sveobuhvatne usluge selidbe u Beogradu, uključujući besplatno uklanjanje starog nameštaja, elektronskog otpada i čišćenje prostora od nepotrebnih stvari nakon vaše selidbe. Naš pristup nije samo praktičan, već i ekološki osvešćen i usmeren ka humanitarnim ciljevima.

Kako pomažemo?

  • Uklanjanje i odnošenje nameštaja: Pronalazimo nove domove za vaš polovan nameštaj, dajući mu drugu šansu i smanjujući otpad.
  • Donacije onima kojima je potrebno: Sarađujemo sa organizacijama koje pružaju pomoć onima koji nemaju (putem Crvenog krsta, imigracionih organizacija…), donirajući im vaš višak nameštaja i predmete.
  • Ekološki odgovorno odnošenje otpada: Kao krajnje rešenje, vaši nepotrebnih predmeti se odvoze na deponiju, osiguravajući da se to čini na ekološki prihvatljiv način.

Dodatne usluge za kompletno čišćenje prostora:

  • Sigurno Uklanjanje Elektronskog Otpada: Zbrinjavamo vaše stare električne aparate na siguran i odgovoran način.
  • Odvoženje Otpada Nakon Renovacija: Bilo da renovirate ili rušite, preuzimamo na sebe odvoženje nastalog otpada.
  • Oslobađanje Magacina i Stovarišta: Pomažemo vam da oslobodite prostor, odvozeći nepotrebne stvari iz vaših magacina i stovarišta.

Zašto izabrati nas?

 

 Dvojica radnika za selidbe u plavim uniformama istovaraju kutije i tepih iz teretnog kombija.

POVOLJNE SELIDBE pruža više od obične selidbe. Nudimo vam priliku da započnete novi život u Beogradu bez viška tereta, uz garanciju da će vaši nepotrebni predmeti biti zbrinuti na najbolji mogući način. Bilo da je reč o odnošenju nameštaja, elektronskog otpada ili čišćenju prostora nakon selidbe, mi smo tu da pomognemo.

Više od selidbe – Početak bez viška tereta!

Kontaktirajte POVOLJNE SELIDBE danas za besplatnu ponudu i saznajte kako možemo učiniti vašu selidbu u Beogradu što lakšom i prijatnijom, uz dodatnu brigu o okolini i zajednici.

Zatražite ponudu

1 + 8 =

×