Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu i okolini

Selidbe stambenog prostora u Beogradu najuža su specijalnost naše firme. Selidbu nameštaja koji ste sticali tokom celog života, slobodno možete prepustiti našem profesionalnom timu.

Selidbe vršimo povoljno i pouzdano. Tačnost, kvalitet i bezbednost nameštaja – prioritet su za naš iskusan tim radnika. Profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom preseljenja nameštaja, sa odličnim znanjem zaštite i tehnike nošenja stvari, demontažom i montažom po potrebi, u kombinaciji sa adekvatno pripremljenim kombi vozilima, čine odličnu preporuku za angažovanje naše firme.

U slučaju potrebe za uslugom selidbe iz bilo kog dela Beograda, bez obzira da li je reč o Zvezdari, Žarkovu ili Voždovcu, a želite da se preselite na Karaburmu, Bežaniju ili Zemun i hteli biste da izbegnete sve probleme koje selidba nosi sa sobom, agencija POVOLJNE SELIDBE kompetne usluge selidbe u Beogradu i okolini. Bilo da se selidba vrši kombijem ili drugim vozilom, naš uigrani tim može brzo i efikasno da uradi montažu – demontažu nameštaja, pakovanje, utovar, istovar stvari za selidbu i sl.

Selidbe na području Beograda su nešto za šta smo specijalizovani i ne postoji prepreka koja nije do sada savladana. Sve lokacije su dostupne, a svaki zadatak selidbe za nas je jednostavan i lak, jer je naša misija da svaku selidbu u Beogradu, potpunu ili delimičnu, obavimo na zadovoljstvo naših klijenata. Vodimo računa o velikim gužvama koje su karakteristične za selidbe u Beogradu, pa se trudimo da selidbu organizujemo uz minimalne napore i što manje zastoja. Proces selidbe organizujemo u skladu sa dostupnošću lokacije, uzimajući u obzir spratnost i tehničke uslove koje zgrada ispunjava, vodimo računa o veličini i vrsti stvari kojima se rukuje, sa visokom pažnjom i odgovornošću.

Naravno, pre nego krenemo sa selidbom možemo uraditi besplatnu procenu selidbe, kako bi sve proteklo bez problema.

Selidbe u užem centru Beograda

Selidbe stanova i kuća u užem gradskom jezgru Beograda (Stari grad, Vračar, Savski venac, Novi Beograd, Voždovac, Zvezdara, Palilula)

Selidbe u opštinama u Beogradu

Selidbe stambenog prostora u drugim beogradskim opštinama (Zemun, Surčin, Obrenovac, Čukarica, Rakovica, Barajevo, Mladenovac Lazarevac, Sopot, Grocka)

Zatražite ponudu

9 + 11 =

×